söndag 5 augusti 2012

SHOPPING

Nu är jag hemma igen efter en riktig shopping dag. Nästa vecka är sista veckan hemma, sen kallar dagis på mig så idag stod det dagis kläder på shoppinglistan. Med dagis kläder menade mamma; regnställ, jacka och skor. Detta måste man ha, annars får man inte lov att börja på dagis. Plötsligt slog någon mamma i huvudet och hon kom på att jag var tvungen att ha sommar kläder och sandaler till Mexico resan också.. och ny solkräm och baddräkt och uv tröja och hatt. Innan det var dags för lunch var jag halvt förberedd för dagis och efter lunchen blev jag halvt redo inför resan.



Att vara iväg en hel dag innebär ibland lite lyx. Idag lyxade jag till det med min första McDonalds mat. Några kyckling klumpar, potatis stavar och äpplebitar stod på menyn men jag föredrar nog mamma och pappas bakade potatis istället. Medan mamma och pappa spenderade en massa pengar på barnens hus röjde jag rundor bland leksakerna.



Och när jag röjt färdigt där så fortsatte jag att möblera om inne på Ikea. Jag har inspirerats av OS och sprang så snabbt jag bara kunde bland alla sängar innan jag avslutade med att visa mina kok kunskaper.

1 kommentar:

  1. Sicken goding du är!! <3
    Du får åka och shoppa med faster i Köpenhamn en dag :-)

    SvaraRadera