måndag 11 juni 2012

JUST NU

1 års trots?!! Det har jag aldrig hört om och därför finns det inte. Bara för att man skriker sig hes, slänger sig på golvet och stampar med fötterna så fort man inte får som man vill så kan det ju inte kallas för trots.

Just nu tycker jag att det är väldigt roligt att plocka upp saker och lägga tillbaka dem igen och det uppskattas tydligen väldigt mycket av ens föräldrar också. (Städa kallas det för!!) Något som jag också tycker är roligt är att gömma saker och ännu roligare blir det när dem inte hittar var jag har gömt sakerna. Ta Peps tugg till exempel, han får ett av mamma ena dagen men innan han har hunnit hugga in på det så gömmer jag det. Det är bara det att mamma tror då att Peps har varit så duktig och tuggat upp det så hon ger honom ett nytt tugg, som jag också gömmer!!


Mammas tidningskorg fungerar utmärkt som gömställe.


Här har jag gömt min lilla skallra bland all tvätt.

1 kommentar:

  1. Trodde inte heller det fanns 1 års trots . Ja stampar däremot inte med föttern utan jag skriker o lägger mig ner på golvet med huvudet i o slänger saker som är i min närhet. Tur att det finns andra som mig Maggie

    SvaraRadera