måndag 2 januari 2012

ÅRSKRÖNIKA

Jag tänkte nu göra ett försök att sammanfatta det absolut bästa året någonsin, året då jag föddes. Eftersom jag inte hann eller hann och hann, jag levde ju inte utanför utan bara inuti mammas mage de första 4 månaderna så därför har jag bett mamma om lite hjälp med bilderna från dem så att det endå blir en fullständig ÅRSKRÖNIKA!!
JANUARI


Här är första bilden på mig inne i mammas mage.

Mamma är nyårsfin och tyckte då att jag tog mycket plats. Hon skulle bara veta hur mycket mer jag kunde bre ut mig.


FEBRUARI

Jag fortsätter att växa..MARS


..och lite till. Mamma börjar undra hur mycket större hon kommer att bli och såklart vad det är för filur som gömmer sig där inne.


APRIL


Mamma och pappa flyttar till den nya lägenheten. Så länge hon vaggar, går eller inreder så är jag nöjd, bara det rör sig.
Tuppaskolan (slottet). Här ska det tydligen passa bra att växa upp.
MAJDen 14 maj firar (vi) pappa som fyller 25 år. Mamma är ännu större och det är planerat att jag ska stanna där inne i 20 dagar till.

Men jag hade andra planer och bestämde mig för att titta ut den 17 maj 00.22 istället.
Mormors sida är så många att det kommer att ta mig många år innan jag kan räkna till så mycket, och fler blir vi. Här är det fem generations kort taging.JUNIDet är varmt och soligt, (mycket varmare än i mammas mage) och solhatt och brillor är ett måste.


Jag firar min första midsommar. Mamma och pappa har inte riktigt lärt sig hur dem ska klä mig och just därför ser jag ut som jag gör.JULIJag drar på mina första konserter som jag bokstavligen sover mig igenom. Robyn och Veronica Maggio is the shit!!


AUGUSTIJag uppvaktar gammel farmor som fyller 960 månader.Mamma klickar hem ett gym till mig. Eftersom jag inte är mycket för att ligga ner så blev det en nödlösning med babysittern i gymmet.Mamma, pappa och jag åker till Australien. Rykten säger att jag skötte mig exemplarisk under den 24 timmar långa flygresan.Aunty Katie och uncle Murray gifter sig och det blir mitt första bröllop.

SEPTEMBERJag är stor nog för att börja på babysim....och börjar äta.


OKTOBER


Äntligen!! Jag får mitt namn och en massa gudmammor.


NOVEMBER
Mamma fyller 25 år.Majskrokarna kommer in i mitt liv.

Jag lär mig sitta. Alldeles själv. Tadaaa!!!

DECEMBER
Jag åker till huvudstaden och hälsar på Nisse och Calle.Första julen är här och om man ska räkna paketen så måste jag ha varit riktigt snäll.Och det här mina vänner var mer eller mindre hela det gångna året. Jag är glad att mamma valde att trycka ut mig, (istället för att behålla mig där inne i 2 år till som hon helst önskade). Jag kan knappt bärga mig efter att få se vad detta året har att erbjuda.

1 kommentar:

  1. Så mycket du hunnit med under dina månader i 2011. För varje gång faster kommer hem och besöker dig har du lärt dig något nytt och vuxit :-) Men du förbli alltid fasters lilla goding!! <3 kram <3

    SvaraRadera