onsdag 4 april 2012

PIRR PIRR

Jag tror att jag är lite kär. Jag vet inte riktigt hur det känns eller ska kännas men om det är innebär att man blir väldigt glad när man ser någon så är jag definitivt kär. I Hugo!! Jag kan inte sluta le eller ta på honom när jag får syn på honom och tillsammans härjar vi vilt och vill såklart ha samma saker också. Igår va jag hemma hos Hugo och lekte. Han fick sitt namn i helgen och då fick han super många roliga saker som vi lekte med.Först lekte jag lite själv medans Hugo vilade men sen så kom han ner igen och då var jag tvungen att ta lite mera på honom och slicka på hans huvud. Ser ni den stora bilen som är fylld med bollar?! Vilken grej alltså!! Hur kul som helst att se hur många bollar man hinner kasta ut på så kort tid som möjligt, eller fram tills ens mamma blir galen på en.

3 kommentarer:

 1. Hugo har varit på jättedåligt humör idag, tror att det är för att inte fått träffa Maggie. Vilken tjej alltså! Så mycket uppmärksamhet har han aldrig fått av en tjej förut (förutom av mamma då).. Vilka underbara bilder! :)

  SvaraRadera
 2. Söta barn! Tråkigt att jag missa lekstunden men mamma var ju bara tvungen och fixa sin nya tatto. Hoppas vi ses på tisdag. Saknar
  Mina
  Små lek kompisar. & Maggie inte trodde jag att du skulle svika vår kärlek bara jag lät dig leka med Hugo en eftermiddag. Får nog hitta på något så jag får dig tillbaka ;)

  SvaraRadera
 3. Det är vår nu Maggie, det är en årstid då det är helt normalt att vara lite extra pirrig... det kallas vårkänslor! :-) då brukar man få fjärilar i magen... och ibland till och med slicka sin favorit-kille på huvudet ;-)
  Puss på dig!!

  SvaraRadera