söndag 11 mars 2012

VECKAN

Här kommer en liten update från veckan som varit. Dagarna går så fasligt fort och mina små fingrar hinner knappt med att skriva förrän det hinner hända något nytt.

TISDAG:Jag trodde att jag hade klargjort vad jag tyckte om sjukhus och läkare för mamma men tydligen inte tillräckligt för i tisdags så släpade hon med mig till doktorn igen. Denna gången skulle han lysa i mina öron och ännu en gång ge mig superduper äcklig medicin. Som plåster på såren så gick vi och fikade, först med Hugo och sen med Isak.


Här visar jag Hugo hur man skriker högt, vinkar och räcker tungan. Mer eller mindre allt som jag kan just nu.

Efter fikan gick jag hem till gammel farmor och farfar och hälsade på. Där snurrade vi i deras roliga stolar.ONSDAG: Jag mötte upp gammel faster, Philip, moster Loppan och kusin Fabian. Det var lite oklart vad alla vi tillsammans skulle kunna hitta på men som tur var så blev det det som jag hade hoppats på, nämligen rytmiken.


Fast att jag fortfarande hade ont i min hand så klarade jag ändå att leka med bollarna och krypa i tunneln. Jag har aldrig gjort det innan och ändå så visste jag precis hur man skulle göra. Rätt så bra jobbat om ni frågar mig.

Dagen började bra men slutade lite mindre bra. Dagen som jag aldrig trodde skulle komma kom iallafall, mamma försvann!! Och kvar blev jag med moster Vicki och Kajsa. Om man ska tro moster ord så lär det nog dröja tills hon passar mig nästa gång och det var ju lite av mitt mål när jag satt och skrek i 2 1/2 timme.

TORSDAG: Mamma hade någon slags förbereda-sig-inför-att-jobba dag och jag hade en släpp-inte-mamma-ur-sikte dag. Tillsammans åt vi rån MED smör på och tittade på någon fisk flicka som mest pratade med en galen krabba.Ja det var nog hela veckan. Helgen får vi ta en annan gång för nu måste jag krypa vidare och leka med min nya leksak som jag har fått låna av tindra.

1 kommentar: