torsdag 25 augusti 2011

HEJ IGEN

Jag är hemma!! Efter två veckor i landet som ser ut som en upp och ner vänd tupp, där man pratar så roligt att jag har kiknat av skratt, där allt är större och onyttigare, dit mamma och pappa vill att vi ska flytta men framförallt där många också har rött hår. Herregud vad långt bort jag har varit. Jag har inte lärt mig klockan än men jag vet att nästan två dagar i ett flygplan är väldigt lååång tid. Uncle Murray och auntie Katie bor så låångt bort att dem inte ens har samma årstid eller tid som oss, kan ni fatta hur långt bort jag har varit då?! Just därför har jag inte hunnit skriva, för eftersom tiden inte är den samma så höll jag mamma och pappa vakna hela nätterna och sov sen på dagarna istället. Dem får skylla sig själva som drar mig runt halva jordklotet!!
Mycket har hänt och en massa foton har tagits och jag tänkte låna mammas kamera senare eller en annan dag och lägga upp några så att ni får se hur bra jag har haft det. Nu tänker jag vila lite till och njuta av att bara kunna ligga i body och slippa hela vintermunderingen.

1 kommentar:

 1. Välkommen hem!!
  Oh vad det var roligt att se dig en liten stund på flygplatsen imorse! Tycker du har vuxit och blivit större bara på dom veckorna du varit ute och rest! Fasters hjärta håller på att smälta när du ler och skrattar :-)
  Stor puss och så ses vi när faster har varit ute och rest!
  Puss&kram faster

  ps. lägg gärna upp lite bilder så faster kan titta på dom på kvällarna när hon ligger på hotellrummet i Kina :-)

  SvaraRadera