tisdag 11 februari 2014

OFÖRSTÅDD

Ni säger att jag och mamma är lika. Nja, jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om det. Sen är jag inte lik pappa heller för den delen. Jag är inte lik någon av mina föräldrar, inte när det kommer till att få sin vilja igenom iallafall. De tror att det är de som bestämmer, medan jag hävdar att det är JAG som bestämmer. Jag bestämmer precis när jag vill städa, ta på mig, följa med ut med Peps eller pilla på andras saker. Problemet i min lilla familj är att mamma och pappa tror att det är de som bestämmer och därför blir det bråk både en och två ggr om dagen. Kanske tre och fyra ggr också, jag har tappat räkningen. Igår hände det iallafall som jag tror mamma har länge hoppats aldrig skulle hända. Jag fick inte pilla på just de sakerna som jag ville och definitivt inte slänga de på golvet. Så vad händer då?! Jo jag får ett raseriutbrott och mamma börjar bråka med mig om att jag ska sitta i vagnen tills jag har lugnat ner mig. Lugnat ner mig?! Jo det kunde hon ju glömma. Jag ger inte efter i första taget. En hel del lite onödiga ord utbyttes och kanske några sparkar och slag från min sida också. Men ni ska veta att jag var verkligen, verkligen arg!! 
Det hela slutar med att vi båda två, jag och mamma, får lämna butiken, svettiga i våra röda jackor. 
Det värsta av allt är nog ändå att när jag sen ville sätta mig i vagnen så fick jag inte det. Alltså ni hör hur knepiga mina föräldrar är va?! 

Detta var bara en av alla de dagar som jag känner mig oförstådd och orättvist behandlad. Snäll låt min föräldrar komma ur denna trotsålderns snart så att allt kan återgå till det normala igen. 

1 kommentar:

  1. Gammelmoster skickar styrka och energi till dig, så att du klarar denna perioden oxå;) kram Line

    SvaraRadera