fredag 22 mars 2013

TOSIGA

Jag tycker att det ända jag gör är att skriva här inne. Har jag börjat att växa ifrån bloggen?! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre. Några tips?!

Idag kan jag iallafall skriva om att mamma och pappa fick ett tos ryck här hemma och fick för sig att dem skulle klä mig i dem mest omatchande kläderna som dem kunde hitta och inte nog med det utan även måla mig i ansiktet med mammas pennor och färger, som annars är ett BIG NO NO!! Jag fattade ingenting och kände ok, det här kanske jag kan gå med på, men gränsen gick när mamma försökte sätta min sjal på mitt huvud och helst ville att den skulle förbli där också. Vad har det tagit åt henne?!
Lite senare när jag kom till dagis blev jag först lite rädd för de andra barnen. Hade deras föräldrar också blivit helt roliga, men sen förklarade mina fröknar att vi skulle ha påskfest idag. Det var en jätte rolig fest. Vi rullade ägg, åt en massa köttbullar och gjorde chokladbollar, men jag tror nog att jag hade haft minst lika roligt utan mammas klet i ansiktet och mina omatchande kläder.

1 kommentar:

  1. Vi som läser bloggen, bor ju i när och fjärran, så det är alltid roligt att se många bilder på dig och vad du hittar på :-) Du växer ju varje dag, det är nästan så man inte kan hänga med :-) Du var säkert dagis sötaste påskagumma! <3
    Kram faster

    SvaraRadera